Om Da Salvo

Da Salvo er et familiedrevet italiensk spisehus, hvor du på første sal kan få en fantastisk menu, som er sat sammen af kokken Salavatore.

 

Salvatore og Marina Ratta udgør tilsammen Da Salvo, hvor de som i Calibrien sammen skaber en original og autentisk ramme omkring gæsterne, med særlig fokus på gode råvarer.

 

 

 

 

Salvatore

Salvatore er født i den lille landsby Montepaone i regionen Calabrien i Syditalien. Han er vokset op med at være en del af en typisk italiensk husholdning, hvor man lever af jorden og de råvarer man har til rådighed. Salvatore var med til det hele, han var med når der skulle laves olivenolie, vin, tomatsovs, slagtes dyr osv.

Salvatores passion for at lave mad kommer fra alle de gode stunder han og hans bedstemor havde i køkkenet da han var en lille dreng.

Marina

Marina har siden hun var 17 år arbejdet i restaurationsbranchen, hovedsageligt som bartender, men også på forskellige restauranter.

Det var igennem et af sine jobs i branchen at Marina og Salvatore mødte hinanden.

Se TV2 Lorrys indslag om vores super talentfulde pizzabager Sara.